Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Yakar'a Destek çığ gibi büyüyor

Yakar

Başkan Yakara toplumun her kesiminde destek çığ gibi büyüyor. Karalarçiftliğinde Özdemir, Balcı Köyünde de 10 yılda, Gönende olmazları başardı. Gelecek dönemde de Gönene çok şey katacağına inanıyorum. Halka, ne söz verdiyse tuttu diyen Mustafa G

Başkan Yakar`a toplumun her kesiminde destek çığ gibi büyüyor. Karalarçiftliğinde Özdemir, Balcı Köyünde de "10 yılda, Gönen`de olmazları başardı. Gelecek dönemde de Gönen`e çok şey katacağına inanıyorum. Halka, ne söz verdiyse tuttu" diyen Mustafa Güner, şahsı ve köyü adına Başkan Hüseyin Yakar`ın yanında olduğunu deklare etti.
10 yıllık görevi süresince yerelle geneli birleştirerek Gönen`i A`dan Z`ye değiştiren yatırım ve projelerin altına imza atan AK Parti adayı Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar`a, 30 Mart seçimleri öncesinde toplumun farklı kesimlerinden arkası arkasına destek gelmeye başladı. Karalaraçiftliğinden sonra Balcı Köyünde de sürprizle karşılanan Başkan Yakar ve AK Parti heyetinin, köy gezileri şölen havasında geçerken, Mustafa Güneri, 30 Mart`ta köyü ve şahsı adına Başkan Yakar`ı desteklediğini "10 yılda verdiği her sözü yerine getirdi. Gelecek dönemde de Gönen`e çok şey katacağına inanıyorum. Köyüm ve şahsım adına Başkan Hüseyin Yakar`ın yanındayım" dedi.
CHP`li Belediye Meclis Üyesi Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar`ın, 10 yılda halka verdiği sözü yerine getirdiğini ve Gönen için 30 Mart`ta AK Parti adayı Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar`ı destekleyeceğini açıklamasından sonra bir destek  de Balcı Köyünde Mustafa Güneri`den geldi. 10 yıllık göre süresinde yatırım ve çalışmalarıyla Gönen`de değişimin mimarı olarak gösterilen Başkan Yakar, hem kendi parti tabanının hem de halkın farklı kesimlerinin takdirini kazanırken, "10 yılda Gönen`de olmaz denileni başardı. Belediye Başkanımız Hüseyin Yakar, Gönen halkına ne söz verdiyse yerine getirdi. Olmaz denilenleri başardı. Şahsım ve köyüm adına Hüseyin Yakar`ı destekliyorum" diyen Mustafa Güneri, "Gelecek dönem, Gönen`in Hüseyin Yakar`a ihtiyacı var" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı